Kehut ja kommentit

Tiina

Eli lapset tuodaan B3 ovesta sisään, jos vanhemmat jäävät katsomaan treenejä, niin vanhempien sisäänkäynti B4 ovesta. Huom! Ulkojalkineet jätettävä ns. likaiselle puolelle, ulkojalkineissa ei saa mennä saliin eikä puhtaalle puolelle. Ja meillä on siis vain liikuntasali käytössä joten luokkatiloihin tai muualle koulun tiloihin ei saa mennä tepastelemaan!
Tiina

Arttu

Hei Tiina!

Mietityttää yksi asia hallin käytöstä jota ajattelin kysyä. Eli B3 ja B4 ovat ilmeisesti ulko-ovia, jotka ovat lukossa? Miten homma toimii, eli kun lapsi tuodaan B3-ovesta sisään, niin sitten pitää auttaa tarvittaessa kengät jalkaan (=solmia kengännauhat) ja sittenkö mennään takaisin ulos ja B4-ovesta katsomoon? Ja B4-ovi on lukossa, joten se pitää jonkun avata. Ja sitten kun treenit loppuvat niin taasen pitää hakea lapsi B3-oven kautta joka on lukossa.

Ei kai oletus ole kuitenkaan, että valmentajat sitovat nauhat ja varmistavat että lapset eivät unohda tavaroita pukuhuoneisiin? Pääsevätkö vanhemmat siis ollenkaan B3-ovesta sisään vai jätetäänkö lapsi ovelle?

Voisitko hieman ohjeistaa tätä asiaa tarkemmin. Kiitos!

- Minna

Tiina

B3 ja B4 ovat ulko-ovia. Meidän joukkueella on yhdet avaime sekä ulko-oveen että pukuhuoneeseen. Pukuhuoneeseen tai likaisen puolen eteiseen jätetään kengät ja pukkariin vaatteet. Vanhemmat voivat tulla B3 ovesta sisään ja auttaa lapselle tarvittavat vaatteet päälle ja sitoa nauhat. Sen jälkeen, mikäli vanhemmat haluavat mennä katsomaan treenejä, tapahtuu käynti ulkokautta B4 ovelta. Pukuhuoneeseen voi siis mennä ulkokengät jalassa. Ovessa on ns. valmentajan vartti (joka ei nyt viime ti ainakaan toiminut...) joka tarkoittaa siis sitä että ovi on auki 18:15 asti.
B4 ovi on lukossa, jolloin valmentaja saliin mentäessä tulee avaamaan B4 oven, mikäli vanhemmat jäävät treenejä katsomaan.
Tiina

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.

Kansiosta Sekalaiset, lisännyt Tiina Seilonen

Koko: 61,6 kB, päiväys: 08.03.2018